top of page

Om Brf Carlsro

Bostadsrättsföreningen Carlsro ligger på Väster i ett av Lunds mest attraktiva områden. Adressen för de fem husen som ingår i föreningen är Steglitsvägen 3, 5, 7, 9 och 11. Husen uppfördes 1968-1969.

Lund Väster

Lund Väster är en stadsdel med en varierad bebyggelse och mycket grönska. Läget är eftertraktat och som boende på Väster har man endast några minuters promenad till Lunds centrum, centralstationen, kollektiv-
trafik, kultur, restauranger och alla citybutiker. Det finns även en cykelväg till Nova Lund och Mobilia. 

På Väster finns också skola, vårdcentral, tandläkare, idrottshall och butiker. 

Carlsro

Bostadsrättsföreningen Carlsro är en självständig förening. Ekonomisk och teknisk förvaltningköper vi av väl etablerade leverantörer. Föreningen är medlem i intresseorganisationen Bostadsrätterna

Bostadsrättsföreningen omfattar 153 lägenheter där 148 av dem har en balkong med utsikt över lummiga grönområden. 5 av lägenheterna är relativt nybyggda och ligger på bottenvåningen i hus 3. Dessa lägenheter har uteplats i marknivå.

Nästan alla lägenheter har en garageplats i vårt närliggande garage. De som inte har en garageplats har en egen parkeringsplats på föreningens  parkering som ligger i direkt anslutning till föreningen.

Föreningen har även: 

  • Egen återvinningsstation

  • Laddplatser för elbilar

  • Gym

  • Återbruk

  • Gemensamt internet

  • Mer info om detta under Lösningar boende Carlsro.

IMG_3018.JPG
IMG_1673s.JPG
bottom of page